In het kort

Student op het Grafisch lyceum in Rotterdam als interactief vormgever. Op dit moment zoek ik een geschikt stagebedrijf die mij kan helpen met het versterken van mijn Front-end en Back-end skills. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het leren van nieuwe technieken waarmee ik beter te werk kan gaan met projecten als een interactief vormgever.

MEER OVER MIJ

Ik ben een persoon die niet bang is voor uitdagingen en ze dan ook graag aan gaat.
Als het mij toch toch niet lukt om een probleem op te lossen, vraag ik het na aan een ander.
In de wereld van coderen kan het zelfs zo zijn dat je met een kleine spellingsfout al uren kan gaan zoeken naar de oplossing. Ik zorg er dan voor dat ik het een collega laat nalezen als ik er zelf echt niet uit kom. Zo kan iemand met een frisse blik naar mijn code kijken en misschien fouten er uit halen die ik zelf over het hoofd gezien heb.
Coderen is voor mij zo netjes mogelijk schrijven zodat andere het makkelijk kunnen inzien en zo nodig veranderen.

Waarmee ik allemaal heb leren werken: Php, Mysqli, Css, HTML, Javascript, Jquerry, Infographic design, Svg, Boothstrap, Sass, Wordpress en met de programmas van Adobe.

Zou u misschien meer te weten willen komen over mij of mij misschien willen uitnodigen voor een gesprek? Neem dan contact met me op.

html & css php & mysql javacript cms systemen illustrator photoshop after effects indesign discipline presenteren motifatie flexibiliteit illustrating design tekenkunsten koken ik zou een skill percentage kunnen zetten, maar ik vind dat je skills nooit kan limiteren met een percentage. dus heb ik een infographic gemaakt. In de infografic hieronder kunt u de niveau’s van mijn skills makkelijk aflezen. Naast de lijst van skills ziet u een kleur. De grote van de kleurvlak geeft in de infografic aan het niveau van mijn skills voor die software,talen en kunsten.

Download CV